k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Nutox Cleansing Oil

200ml

RM42.50

Rated 5.00 out of 5 based on 9 customer ratings
(9 customer reviews)

Suitable for all skin types

Nutox 3-in-1 Cleansing Oil dissolves waterproof makeup and pore clogging impurities instantly without drying out your skin. Formulated with sweet almond oil, it cleanses and refreshes skin, while bird’s nest extract protects skin from signs of ageing.

Product Range: Product Type:

Shop Online At:

Logo Lazada Logo Shopee Logo Hermo Logo Watsons Logo Guardian

Find a store

avatar
newest oldest
Norlina jamil
Norlina jamil

Cleansing oil ni sgt2 best… Ia menghilangkan kekotoran dan makeup di muka… Love sgt…. Skin pun dah xkusam.

Nur hafizah
Nur hafizah

The best cleasing oil…sangat membantu dalam mencuci mekap…kulit tidam rasa terlalu kering.

Nurul najihah
Nurul najihah

Nutox produk yang terbaik, Bila pakai nutox terasa kulit lembut, anjal Dan berseri. Sangat berpuas hati dgn nutox

Nur Nabilah Aris
Nur Nabilah Aris

sangat bagus dalam membersihkan kesan mekap.ia juga mampu membersihkan kesan kulit mati dan membersih liang2 pori…ia menjadikan kulit muka terasa segar,dan terasa anjal..

pUteri norsaliana
pUteri norsaliana

Best gila oil cleansing niiiiii!!! The price quite pricey for a student like me, tapi tak menyesal langsung beli. Sebab, 1 pump pun dah cukup untuk bersihkan the whole face yang full of makeup. So dia tahan lama. Contoh mcm maybelline punya mascara, hyper sharp tu… pakai oil cleansing ni mcm effortless gila nak remove dia. Tolonglah try hahahahaha πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

halim
halim

Solekan senang dicuci..kulit saya jadi bersih dan lembut..nutox sangat bagus untuk saya..

Abdul halim
Abdul halim

Mudah untuk tanggalkan solekan kalis air..black head & white head makin berkurang..kulit bersih & lembut..love u nutox..

Norliana
Norliana

Nutox Cleansing Oil sangat berkesan membersihkan segala minyak dan kotoran pada muka saya especially waterproof makeup.Ia membersih jauh ke dalam liang pori2 muka tanpa mengeringkan kulit saya.Will repurchased again and again.πŸ‘

ruby
ruby

this one i really like it that is because of how great this cleansing oil can remove your makeup very clean.

Description

Ethylhexyl Stearate, lsopropyl Myristate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Water, Swiftlet Nest Extract, Bisabolol.

You don't have permission to register
X